top of page

Naturexpo  har siden starten i 2003 levert utstillinger til en rekke naturhistoriske museer i Norge. Mange private jegere og samlere har også benyttet seg av Naturexpos tjenester og unike kompetanse.

Firmaet har tidligere også levert tjenester som idéutvikling, produksjonsledelse, design og produksjon for museer og natursenter over hele landet, men fokuserer nå kun på taksidermi og enkle utstillingsproduksjoner.

I 2018 ble Naturexpo AS en underbedrift av moderselskapet Attraksjon Norge AS, som har overtatt mange av funksjonene som før ble utført av Naturexpo.

Kjernekomptansen i Naturexpo er fremdeles inntakt. Odd og Tor står klar for oppdrag for både institusjoner og privatmarkedet. Har du behov for førsteklasses preparering av fugler og dyr, er dette gutta du skal snakke med.

Preparat av ugle finpusses
Hjortehode prepareres
Tor Slettebø

Taksidermist

 

30 års erfaring innen taksidermi og preparering og enda mer som jeger. Det Tor ikke vet om fugler og dyr bryr vi andre oss ikke om å vite. En lidenskapelig jeger og fisker med en rastløs trang til å få jobben gjort. Tor er spesialist på fugler.

Mobil: +47 9513 8301

Odd Tellefsen

Taxidermist / montør

De siste 20 årene har Odd finslipt sine teknikker innen modellering og taksidermi. Hans kunnskap og sans for detaljer frembringer noen av de beste preparatene du kan finne. Odd er spesialist på store dyr. Han er kontaktperson på verkstedet.

 

Mobil: +47 4761 4363

bottom of page