top of page

Veiledning til forsendelse eller

innlevering av dyr til preparering

 

Generelt:

Det er viktig at viltet blir korrekt behandlet før innlevering eller forsendelse til oss.

Alt vilt som skal stoppes ut må avkjøles, pakkes i tett plastikk og fryses ned så raskt som mulig.

Tips:

  1. Hoder av hjortevilt snittes opp i nakken og ikke på fremsiden av halsen. Ta med nok skinn, gjerne fra bak forbena.

  2. Orrfugl og storfugl er gjerne i fjærskifte tidlig i jakta. Derfor egner skogshøns seg best til utstopping når de er funnet eller skutt i november og desember.

  3. Viltet oppbevares i fryseboks inntil forsendelse/innlevering.

  4. Du kan levere inn viltet for preparering direkte til vårt verksted i Krittveien 59. Det ligger i det nye næringsområdet like ved Sørlandsparken (mot Hamresanden). Se kart på Kontaktsiden.

  5. Åpningstider er: Mandag til fredag fra kl: 08.00 til kl: 15.00.

  6. Ved forsendelse tas viltet ut av frysen, all plastemballasje fjernes, deretter pakkes viltet inn i flere lag tørkerull og avispapir og tettpakkes i en solid pappeske. Send pakken som "bedriftspakke ekspress" først i uka. Ring oss og gi beskjed før pakken sendes.

Forsendelsesadresse: Naturexpo as, Krittveien 59, 4656 Hamresanden

HUSK ALLTID Å NOTERE:

  • Dødsårsak.

  • Funnsted og dato.

  • Eget navn, adresse og telefon.

  • Særskilte ønsker angående montering. 

bottom of page